ponedjeljak, 20. veljače 2012.

Najbolje komedije

A Little Bit of Heaven(2011) (video isječak) Sniman prema popularnom romanu Richarda Mathesona Earthbound, ova romantična komedija nam predstavlja oženjenog muškarca koji ulazi u aferu s mladom i atraktivnom djevojkom koju ne poznaje. Počinje sumnjati da bi ona u biti mogla biti duh davno preminule žene koju pokreće mnogo više od običnih zemaljskih strasti.

This Means War (2012) (video isječak) Urnebesna komedija koja će vas oduševiti! U filmu dva agenta CIA-e nađu se u bitci jedan protiv drugoga a sve  zbog prekrasne djevojke u koju se zaljubljuju. Između njih nenadano započinje borba za njezinu naklonost.

Wanderlust (2012) (video isječak) Izašao je prvi službeni trailer za film Wanderlust s Jennifer Aniston i Paul Ruddom u glavnim ulogama, a mi vam prvi omogućujemo da ga pogledate. Ovu romantičnu komediju režirao je David Wain, a u kina nam dolazi u trećem mjesecu.

The Vow(2012) (video isječak) Tek vjenčani mladi bračni par Paige (Rachel McAdams) i Leo (Channing Tatum) doživi tešku prometnu nesreću nakon koje žena pada u komu. Kada se probudi postane jasno da je u nesreći izgubila pamćenje, a njezin muž odluči ponovno osvojiti njezino srce...

Crazy, Stupid, Love(2011) (video isječak) Romantična komedija o sredovječnom muškarcu koji se razvodi i nikako se ne može snaći u svijetu samaca.Cal Weaver ima četrdeset i koju i živi svoj san – ima dobar posao, lijepu kuću, odličnu djecu i brak sa svojom srednjoškolskom ljubavi. Kad sazna da ga supruga vara i želi razvod, njegov 'savršen' život brzo se raspada.

John Tyree 2012 (video isječak) (Channing Tatum) mladić je kojemu do završetka vojnoga roka treba još svega nekoliko tjedana. Za vrijeme kratkog odmora iz vojske, on upoznaje prekrasnu Sa­vannah (Amanda Seyfried) i između njih se brzo razvije snažna veza.

The Hangover 2009 (video isječak) Dva dana prije svog vjenčanja, Daug ( Justin Bartha) odlazi sa svoja dva najbolja prijatelja i budućim šogorom u Las Vegas na ludu momačku većer za koju su se zaklela sva četvorica da je neče nikad zaboravit. Međutim, kad se sva trojica ujutro probude sa ne zapamćenim mamurlukom nitko od njih se nemože nićega sjetit. Njihov je arpartman potpuno uništen a Douga nigdje nema.

Midnig in Paris 2011(video isječak) Romantićna komedija o holivudskom scenaristu koji fantazira da napusti Hollywood i postane ozbiljan pisac. Zaručnici Gil i Inez putuju u pariz na odmor. Gil je pisac u blokadi koji se zaljubljuje u grad i zeli se preseliti nakon svadbe u njega, ali Inez se ne slaže sa njim.

I Love You,Man 2009 (video isjećak) Peter je pronašao ljubav svog života, a sada je na redu potraga za kumom što će se pokazati kao jeko težak zadatak. Peteru se čini da mu stvari jednostavno nemog biti bolje i to traje dok ne shvati da nema nikog tko bi mu mogao biti vjenčani kum. Za pomoć se obraća svom bratu koji mu predloži da mora izaći na čim više spojeva sa muškarcima.

Water for Elephants 2011 (video isječak) Pattinson glumi veterinara koji se nakon smrti roditelja priključuje cirkusu te zaljubljuje u ženu vlasnika (Reese Witherspoon). U ulozi nemilosrdnog vlasnika našao se Oscarom nagrađeni Christoph Waltz. Film je snimljen prema istoimenoj megauspješnoj knjizi te podsjeća na jedan od najboljih ljubavnih filmova.

No Strings Attached  2011 (video isječak) Mila Kunis i Justin Timberlake zvijezde su ove lagane komedije o vezi bez obveza, odnosno vezi koja se zasniva isključivo na seksu i u kojoj nitko ne očekuje ništa ("Dream on, Fleischman!"). No, kako se može naslutiti, njihova veza će ipak krenuti u ozbiljnijem smjeru kada naši junaci shvate da se rodila ljubav.

Midnight in Paris 2011 (video isječak) Wilson je scenarist u potrazi za inspiracijom koji sa zaručnicom dolazi u Pariz. Tamo će igrom slučaja upasti u vremenski procjep koji će mu omogućiti da skokne u dvadesete godine prošloga stoljeća i natrag, druži se s tadašnjim hipsterima Gertrudom Stein, Picassom, Zeldom i F. Scottom i otkrije što zapravo želi od života.

Bridesmaids 2011 (video isječak) Svakako se ne radi o klasičnoj romantičnoj komediji, više je to Hangover za djevojke – kako su mnogi zaključili s obzirom na brutalne i vulgarne scene i šale koje se filmom provlače. Jedini prepoznatljiv potpis, koji možete prepoznati bez da istražujete, jest onaj producenta Judda Apatowa. Neobična komedija o pripremama za vjenčanje dobar je filmski materijal za bilo koju filmsku večer. Naravno, s voljenom osobom.