nedjelja, 20. svibnja 2012.

Top filmovi 2012

Devil Inside (video isječak) Vatikan ne želi da pogledate ovaj film radnja filma se odvija u 1998 godini u kojoj služba 911 prima poziv Marie Rossi koja priznaje ubojstva tri osobe počinjena tijekom egzorcizma koji se vršio nad njom. Dvadesatak godina poslije, njezina kći Isabella pokušava saznati istinu o svemu što se dogodilo te noći. Dolazi u Rim u posjet majci koja se nalazi u psihijatrijskoj bolnici za osuđenike pod kontrolom Katoličke crkve. Istovremeno snima dokumentarac koji otkriva najmračnije strane egzorcizma.

Underworld 4-Awakenind (video isječak) zvijezda prva dva filma Kate Beckinsale, zvijezda prva dva filma, vraća se glavnoj ulozi vampirice-ratnice Selene koja bježi iz zatočeništva i vraća se u svijet koji je otkrio postojanje vampira i Likana nakon čega je uslijedio pravi apokaliptični rat u kojem će ljudi pokušati uništiti obje besmrtne vrste

The Silent House (video isječak) priča o mladoj ženi čija panika preraste u fobiju kada se nađe zatvorena u porodičnoj kući blizu jezera. Nema struje ni kontakta sa vanjskim svijetom, a događaji postaju sve strašniji u kući.

The Grey (video isječak)  jedna od najboljih ekipa za bušenje nafte doživi avionsku nesreću na Aljasci. Te se moraju u boriti sa teškim ozljedama, lošim vremenskim uvjetima i čoporima vukova.
The Woman In Black Arthur Kipps  (video isječak) je odvetnik kojem je umrla žena a njegova tuga ga je udaljila od posla. Pa če se uputiti na osamljeno selo ne bi li tamo riješio poslove koje je imap sa polkojnim klijentom. Kada je stigao na selo primjetio je da se seljani neobićno ponašaju i da kriju neobićnu tajnu. Doznaje da je kuća koja je pripadala njegovm pokojnom klijentu ukleta te da ju opsjeda duh žene koja je naumila pronaći nekoga ili nešto što je izgubila. Nitko nije bio sihuran pred njezinom osvetom pa čak ni dijeca..

Red Tails (video isječak)  film prikazuje prvu grupu afroameričkih vojnih pilota oni su bili pripadnici eskadrile iz Taskigija te su se morali suprotstavljati ne samo pritiscima rata nego već rasnim predrasudama.

Chronicle (video isječak)  Andrew, Matt i Steve prepoznatljivi su tinejdžeri koji shvate da imaju posebne moći. Međusobno su različiti, a suočavaju se sa sličnim izazovima koji dolaze sa srednjom školom, stvaranjem novih prijateljstava i istraživanjem novih vizura života koji se neprekidno mijenja. Nesavršeni su, stvarno čudni i pomalo nehajni. U svakom od nih bi mogli prepoznati i sebe..

Safe House (video isječak)  operativac koji je zadužen za čuvajne sigurne kuće CIA-e dobiva težak i opasan zadatak premještanje kriminalaca na drugu mjesto.

Gone (video isječak)  u jako neizvjesnom filmu Gone dolazi doma nakon posla te shvati da mu je setra oteta i da će biti mrtva kod zalaska sunca.


Lockout (video isječak) kada bahati i drski vladin agent bude optužen za kazneno dijelo koje nije poćinio ponude mu slobodu ako spasi od predsjednika kćer koja je bila zatoćena u strogo čuvanom zatvoru u svemiru gdje su nadzor preuzeli zatvorenici.


Mirror Mirror (video isječak) napravljen film po klasičnoj bajci o Snjeguljici čija ljepota smeta Zloj kraljici i koja je zbog toga želi uništiti.

The Hunger Games (video isječak) snimljen je prema filmu Sumrak te se još i naziva novim Sumrakom. Radnja se odvija u budućnosti u Americi. Amerika izmućena stalnim ratovima glađu i požarima ali se je uspjela uzdignuti dežava Penem koja je podijeljena na Kapitol i dvanaest okruga odakle se svake godine biraju po dječak i djevojčica koji se bore uživo na televizijskom prijenosu smrti.

Avengers Marvel (video isječak) film predstavlja osvetnike fantastićnu skupinu super heroja Iron Man, Nevjerojatni Hulk, Thor, Kapetan Amerika, Hawkeye i Black Widow. Kada iskrsne neočekivana neprijateljska prijetnja koja ugrozi globalnu svjetsku sigurnost i zaštitu, Nick Fury – voditelj međunarodne agencije za mir poznatije morat će sastaviti jedini tim koji će moći svijetu vratiti ravnotežu i spasiti ga od katastrofe. Te počinje potraga za junacima koja će Nicka odvesti s jedne strane zemljine polutke do druge...


What To Expect When You're Expecting (video isječak) film prati četri obitelji koje čekaju bebu i na koje probleme nailaze

Battleship  (video isječak) visoko budžetna akcija nabijena avantura, film koji je u svakom smislu tradicionalni hit namijenjen kino publici željnoj zabave.Koji je pun odličnih specijalnih efekata, non-stop akcije i odlične glumačke ekipe. Radnja filma, baziranog na strateškoj igri , vrti se oko međunarodnih pomorskih snaga koje iznenada bivaju uvučene u žestoku bitku sa izvanzemaljcima, koji u našim oceanima odluče izgraditi snažan izvor energije u filmu su prikazane obadvije strane pa čete pratiti i našu i izvanzemaljsku stranu.

Men In Black 3 (video isječak) Fantastični duo, agent J (Will Smith) i agent K (Tommy Lee Jones) ponovno su u akciji! Nakon što svijetu zaprijeti opaki izvanzemaljac, agent J mora se vratiti kroz vrijeme sve u 1969. godinu gdje se sastaje s mladim agentom K-om (Josh Brolin). Njih dvojica zajedno kreću u borbu protiv Borisa (Jemaine Clement), neprijateljski nastrojenog izvanzemaljca, kako bi ga spriječili da uništi Zemlju u budućnosti...